Om Roomstory

Anita - Roomstory

Roomstory.dk er en dansk webshop med en stor kærlighed for interiør og indretning og specielt for, hvordan man også kan anvende ting, så det ikke ligner hjemme hos alle andre. En vase kan bruges som utensils krukke i køkkenet eller til blyanter og kuglepenne på kontoret eller til make-up’en på badeværelset osv.

Hos Roomstory er vi mere end bare en interiørbutik, vi giver dig hjælp til hvordan du kan indrette din bolig og få netop den historie og det udtryk frem, som du ønsker.

Alle produkter i shoppen er nøje udvalgte og afspejler de trends der er i tiden, derudover så er produkterne udvalgt med hjertet og alle produkterne er nogle der kan få en plads i mit eget hjem.
Et godt eksempel på et hjertevarmt produkt lysfadet fra Living By Heart, der er en socialøkonomisk virksomhed med plads til psykisk sårbare. De fleste tekstiler på shoppen er økologiske og lækre bløde i kvaliteten. Gourmet/madvarerne fra Nicolas Vahé er produceret af de lækreste råvarer ud fra en kærlighed og passion for råvarer og madlavning.

Har du ønsker til shoppen eller spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail på info@roomstory.dk og vi skal gøre det bedste for at hjælpe dig:-)

Hvem står bag Roomstory.dk?
Det gør jeg, Anita, og jeg har en stor hang til interiør og indretning og udretning og alt muligt kreativt. Derudover er jeg en også ret ferm med en hæklenål – når tiden tillader det, hvilket ikke er helt lige så tit, efter at jeg har fået tvillinger. En dejlig lille dreng med krudt i bagen og en fantastisk lille pige, der elsker at lege stille og roligt. Jeg tror også, de er interesseret i interiør, de hiver i hvert fald ofte fat i mine vaser, træfigurer mv. hvilket jeg ikke er heeeelt happy med!

Når du handler på shoppen er det vigtigt for mig at du kan fornemme personen bag, og at du kan se, der er en der har taget stilling til de varer, der er på shoppen. Jeg håber, denne lille beskrivelse har givet dig et indblik i, hvem der står bag, og hvad du får ud af at handle hos mig - Roomstory.

God fornøjelse med shoppen.


Kh.
 
Anita Grøndahl